Yhteystiedot

Jaloin Oy

digitoimisto & mainostoimisto
aputoiminimi Design Funnypurple

y-tunnus 3177513-2
Kouvola

Palvelualue koko Suomi

Laura Jalonen

Kiitos asiakkailleni!

Kalenterissa on tilaa kotisivuprojektille toukokuun puolivälistä eteenpäin. Suunnitteluvaiheen osalta työ alkaa jo aiemmin eli kannattaa siis toimia pian!

Logon, yritysilmeen ja pienempien viilausten tekeminen on mahdollista vielä huhtikuun aikana. Visuaalisessa tuotannossa apuna on taitava kollega.

Ota yhteyttäPyydä tarjous tai laita viestiä muuten vain!
Laura Jalonen Design Funnypurple mainostoimisto

Minä täällä hei!

Olen Laura Jalonen. Graafista suunnittelua ja kotisivuja olen toteuttanut jo vuodesta 2004. 

Työssäni olen todella tarkka ja pienimmätkin yksityiskohdat tulevat huomioiduksi. Monesti asiakas saa vinkkejä ja näkökulmia moneen muuhunkin juttuun kuin siihen mitä on alunperin tilannut.

Miellänkin itseni ensisijaisesti asiakaspalvelijaksi, johon olen saanut vankkaa kokemusta palvelualoilta ennen siirtymistä kokopäiväiseksi designeriksi. Asiakaspalveluahan tämäkin homma on, hiukan eri näkökulmasta vain kuin kodintekniikkaosastolla tai kahvilassa.

Koulutustaustastani löytyy Medianomi AMK -paperit, myynnin ammattitutkinto sekä lukuisia itseopiskelukursseja alaan liittyen. Olen suorittanut yrittäjänä toimiessani myös markkinointiviestinnän ammattitutkinnon ja tällä hetkellä opiskelen palvelumuotoilun YAMK-tutkintoa, jotta voin tarjota vielä kokonaisvaltaisempaa palvelua asiakkailleni ja auttaa heitä menestymään.

Laura Jalonen

Hienoa, että olet täällä!

Minulla on ideoita markkinointiin. Löydetään yhdessä keinot, joilla voin auttaa sinua menestymään.